Η εκπληκτική εμφάνιση του Πίτερς στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ με 19 πόντους (vid)

Άλεκ Πίτερς

i

©intime

Η εκπληκτική εμφάνιση του Πίτερς στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ με 19 πόντους (vid)

Sportal newsroom 22:28 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 02.11.2023

Μια εκπληκτική εμφάνιση που, όμως, δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη. Ο Άλεκ Πίτερς ήταν εκπληκτικός στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ στην Πόλη (79-77), καταγράφοντας 19 πόντους (7/8 δίπ., 1/3 τρίπ., 2/2 β.), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην Πόλη, όμως έκανε την μεγάλη επιστροφή και διεκδίκησε το ματς επί ίσης όρης. Παρόλα αυτά, στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και γνώρισε την ήττα με 79-77 απέναντι στην Φενέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 16 πόντους, ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και την ενέργεια για να κυνηγήσουν τη νίκη.

Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, ήταν ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών, ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και εξαιρετικά ποσοστά ηγήθηκε της αντεπίθεσης της ομάδας του Μπαρτζώκα, ωστόσο η εμφάνιση του δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!