Με κόσμο στο πλευρό της η Εθνική και στη Μανίλα!
i

© Intime

Με κόσμο στο πλευρό της η Εθνική και στη Μανίλα!

Χρήστος Τσάλτας 10:58 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 26.08.2023

Η Εθνική ομάδα δεν είναι μόνη ούτε στις Φιλιππίνες. Περίπου 20 Έλληνες φίλαθλοι πήραν θέση στις εξέδρες της Mall of Asia Arena για να στηρίξουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Αποστολή στη Μανίλα.

Σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, όσα χιλιόμετρα μακριά κι απ την πατρίδα κι αν βρίσκεται, η Εθνική δεν είναι μόνη. Αλλά έχει στο πλευρό της και Έλληνες φιλάθλους που την ακολουθούν σταθερά και πιστά όλα αυτά τα χρόνια, σε όποια χώρα και όποιο γήπεδο κι αν παίζει.

Αυτό συνέβη και τώρα, στην Μανίλα και πιο συγκεκριμένα στην Mall of Asia Arena. Εκδρομείς από την Ελλάδα και όχι μόνο πήραν θέση στις κεντρικές θύρες του γηπέδου και από την πρώτη στιγμή που κάθισαν στις εξέδρες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με την ιαχή «Ελλάς, Ελλάς», να δονεί την ατμόσφαιρα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετράει απουσίες σε αυτό το τουρνουά και μάλιστα πολύ σημαντικές, όμως ο κόσμος της Εθνικής βρίσκερται σταθερά στο πλευρό της και θέλει να την ωθήσει στη νίκη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην Ιορδανία των Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον και Αχμέτ Ντουβερίογλου.