«Ξεμούδιασε» κόντρα στον Μίλωνα η ΑΕΚ, έρχεται την Κυριακή ο Κουζμίνσκας
i

©InTime

«Ξεμούδιασε» κόντρα στον Μίλωνα η ΑΕΚ, έρχεται την Κυριακή ο Κουζμίνσκας

Χρήστος Τσάλτας 22:58 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 16.09.2023

Προπονητικό φιλικό με τον Μίλωνα για την ΑΕΚ, που αναμένει την Κυριακή (17/9) τον Κουζμίνσκας

Η ΑΕΚ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το κενό που δημιουργήθηκε από την αναβολή του φιλικού κόντρα στον Άρη, στο Βόλο, με τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα να «ξεμουδιάζουν» απέναντι στον Μίλωνα.

Το αρχικό πλάνο περιλάμβανε φιλικό απέναντι στον Άρη, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, στον Βόλο, για την ΑΕΚ. Τα σχέδια ωστόσο άλλαξαν έπειτα από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την πόλη, αλλά και όλη την Θεσσαλία, προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε δρόμους, αλλά και μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

Στην Ένωση έψαχναν για να γεμίσουν το κενό που είχε φέρει η ματαίωση του φιλικού και οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα εν τέλει έμειναν ενεργοί, λίγο πριν ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το τουρνουά «Μαυροσκούφεια».

Αυτό γιατί η Ένωση βρέθηκε στο κλειστό του Μίλωνα, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, που έχει στις τάξεις της τον Στιβ Μπαρτ τζούνιορ, ενώ έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την σεζόν στην Elite League. Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ, με τον Πλάθα, να «τεστάρει» την ετοιμότητα των παικτών του, λίγο πριν η προετοιμασία μπει στο δεύτερο στάδιο με τα διαδοχικά φιλικά, τα οποία θα προετοιμάσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν και την άφιξη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που αναμένεται την Κυριακή (17/9) στην χώρα μας, για να μπει στους ρυθμούς της νέας του ομάδας. Ο Πλάθα άλλωστε υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Λιθουανού φόργουορντ, ο οποίος θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάνο του και αναμένεται να του «λύσει» τα χέρια με την παρουσία του.