Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Έτοιμος για το Final 4

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

Φιλίπ Πετρούσεφ/©Intime

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Έτοιμος για το Final 4

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:15 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν καθαρή, με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ να ετοιμάζεται για το Final 4 του Βερολίνου, καθώς απέφυγε τα χειρότερα.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, η αγωνία όλων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σχετιζόταν με την κατάσταση του Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το κλειστό της Καλλιθέας.

Με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, τον Πειραιά, ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματος. Η αγωνία άλλωστε σχετιζόταν με το μεγάλο ραντεβού του Final 4, στο Βερολίνο, όπου οι Πειραιώτες θέλουν να διεκδικήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έφεραν ανακούφιση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς η μαγνητική του Πετρούσεφ ήταν καθαρή, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να λογίζεται κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν και ιδίως για το Final 4 και τον ημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το λόγο αυτό είναι αμφίβολος για το Game 1 κόντρα στην AEK Betsson στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να προφυλαχθεί για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός του. Σε κάθε περίπτωση, τα νέα ήταν ευχάριστα για την κατάσταση του Πετρούσεφ, ο οποίος δεν υπέστη κάποια ζημιά και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ραντεβού τίτλου της Euroleague.