Βρήκαμε οπαδό που ήταν στη σέλφι του Μπαρτζώκα (vid)
i

© printscreen

Βρήκαμε οπαδό που ήταν στη σέλφι του Μπαρτζώκα (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:09 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 19.05.2023

Το Sportal βρέθηκε στη fan zone του final 4 του Κάουνας και «ξετρύπωσε» οπαδό που ήταν στη σέλφι με τον Μπαρτζώκα.

Σε ρυθμούς final 4 κινείται εδώ και κάποια 24ωρα η πόλη του Κάουνας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει «κατάληψη» αφού περισσότεροι από 4.000 θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό με τη Μονακό, οι φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν τη fan zone της πόλης της Λιθουανίας. Το Sportal μετέφερε εντυπωσιακές εικόνες.

Μάλιστα, οι απεσταλμένοι της ιστοσελίδας «ξετρύπωσαν» δύο φίλους της ομάδας του Πειραιά που βρίσκονταν στη σέλφι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ένας οπαδός με φανέλα με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη και ένας με φανέλα του Τόμας Ουόκαπ αποκάλυψαν στο μικρόφωνο του Sportal που φωτογραφήθηκαν με τον κόουτς των Πειραιωτών στην ξεχωριστή σέλφι.

Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες στους 11 προηγούμενους ημιτελικούς των Final Four! (vids)
EUROLEAGUE

09:35 - 19.05.2023

Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες στους 11 προηγούμενους ημιτελικούς των Final Four! (vids)

Το Sportal ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας των συμμετοχών του Ολυμπιακού στα Final 4 της Euroleague. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό των Πειραιωτών με τη Μονακό στο Κάουνας, σας θυμίζουμε τι είχαν κάνει οι Πειραιώτες στις προηγούμενους ημιτελικούς που έχουν συμμετάσχει!

«Με δουλειά και αφοσίωση θα κάνουμε στο γήπεδο όλα όσα μπορούμε και όλα όσα πράττουμε όλο το χρόνο. Αυτοί που έχουν την εμπειρία είναι ακόμα πιο έτοιμοι θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους να συγκεντρωθούν στο στόχο. Θα πρέπει όλοι να μην ασχοληθούν με το τι λέει ο κόσμος, τι λένε τα μέσα και τι συζητούν στα κοινωνικά δίκτυα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους αγώνες. Και οι τέσσερις ομάδες του Final Four έχουν έναν γνωστό τρόπο παιχνιδιού, η φιλοσοφία τους θα είναι ίδια σε σχέση με αυτά που έχουμε δει όλη τη σεζόν. Όλοι οι προπονητές είναι ικανότατοι και έχουν εμπειρία και ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση. Είμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στο Final Four και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Αν είμαστε και λίγο τυχεροί ελπίζω να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας», είχε δηλώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού.