Τούρκοι οπαδοί με μαύρα ρούχα και κουκούλες έκαναν «ντου» στους Έλληνες οπαδούς για να τους πάρουν τα εισιτήρια

Τούρκοι οπαδοί με μαύρα ρούχα και κουκούλες έκαναν «ντου» στους Έλληνες οπαδούς για να τους πάρουν τα εισιτήρια

Βασίλης Μοιρώτσος 16:58 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 29.05.2024

Οπαδοί της Φενέρ έπεσαν πάνω σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να μπουν στο γήπεδο. Τους σταμάτησε η αστυνομία - Μεγάλη ένταση στην Uber Arena.

Ένταση επικράτησε έξω από την Uber Arena, έδρα διεξαγωγής του Final Four. Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 50 οπαδών της Φενέρμπαχτσε χωρίς διακριτικά, επιχείρησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού περίμεναν να μπουν στο γήπεδο, όταν οι Τούρκοι επιχείρησαν να περάσουν στην κυριολεξία από πάνω τους, προκειμένου να περάσουν κι αυτοί την είσοδο.

Επικράτησε μεγάλη ένταση για κάποια λεπτά με τους οπαδούς της Φενέρ και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ξεσπάσουν σοβαρότερα επεισόδια.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η συνύπαρξη Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών στο Βερολίνο είναι ιδανική και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο μεταξυ τους.

Οι φίλοι της Φενέρ ήταν αυτοί που πήγαν να βάλουν τις πρώτες... φυτιλιές, ωστόσο ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε και δεν είχαμε σοβαρότερα επεισόδια.