Και ο θρύλος του ΝΒΑ Σκότι Πίπεν στο Final Four του Βερολίνου

Και ο θρύλος του ΝΒΑ Σκότι Πίπεν στο Final Four του Βερολίνου

Χρήστος Τσάλτας 14:17 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

Ο θρυλικός Σκότι Πίπεν θα δώσει ιδιαίτερη λάμψη στο Βερολίνο, όπου θα βρεθεί για το Final Four της Euroleague.

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έγινε γνωστό ότι στο Final Four της Euroleague θα βρεθεί και ο Σκότι Πίπεν, μέλος της μυθικής ομάδας των Σικάγο Μπουλς τη δεκαετία του '90.

Οι υψηλές παρουσίες στο Final 4 της Eurolegue, δεν σταματούν εδώ, καθώς στο γήπεδο θα βρεθεί και ο άσος των Μπρούκλιν Νετς, Ντένις Σρέντερ.

Στο Βερολίνο για το Final Four ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Βερολίνο προκειμένου να παρακολουθήσει το Final Four της EuroLeague αλλά και να βρεθεί στο πλευρό του αδερφού του, Κώστα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή του μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» ταξίδεψε σήμερα (24/5) το πρωί από την Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four της EuroLeague.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ασφαλώς θέλησε να βρεθεί κοντά στο πλευρό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά φυσικά και του μικρού του αδερφού, Κώστα.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (24/5, 19:00) στον πρώτο ημιτελικό και το ζευγάρι του δεύτερο ημιτελικού που θα διεξαχθεί λίγες ώρες αργότερα (22:00) αποτελούν ο Ολυμπιακός κι η Ρεάλ Μαδρίτης.

🔴Sportal Euroleague Show: Pre Game Live με Παναθηναϊκός - Φενέρ και Ρεάλ - Ολυμπιακός