Ψάχνουν να ανταλλάξουν εισιτήρια μεταξύ τους Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί

Ψάχνουν να ανταλλάξουν εισιτήρια μεταξύ τους Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί

Βασίλης Μοιρώτσος 11:10 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο τρόπος διάθεσης εισιτηρίων φέρνει αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού σε εξέδρα Παναθηναϊκών και το αντίστροφο.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διάθεση των εισιτηρίων του Final 4 και τα "ελεύθερα" που βγήκαν στην αγορά νωρίς μέσα στη σεζόν έχουν φέρει ένα... μπέρδεμα σχετικά με το που θα βρίσκονται αρκετοί οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, αυτό που μας λένε φίλοι και των δύο ομάδων που βρίσκονται στο Βερολίνο είναι ότι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στην... αντίπαλη πλευρά. Δηλαδή οπαδοί του Παναθηναϊκού σε αυτούς του Ολυμπιακού και το ανάποδο.

Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν παίκτες και Μπαρτζώκα κατά την αποχώρησή τους από την Uber Arena (vid)
EUROLEAGUE

23:42 - 23.05.2024

Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν παίκτες και Μπαρτζώκα κατά την αποχώρησή τους από την Uber Arena (vid)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την αποθέωση κατά την αποχώρηση της αποστολής από την Uber Arena, με δεκάδες φίλους της ομάδας να τραγουδούν και να εμψυχώνουν τους Ερυθρόλευκους.

Προφανώς και υπάρχει μια ανησυχία στις τάξεις όσων έχουν εισιτήρια σε άλλη εξέδρα, συν του ότι πολλοί από τους Έλληνες μπορεί να βρεθούν μαζί με Τούρκους της Φενέρμπαχτσε στην ίδια κερκίδα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Κάποιοι από νωρίς το πρωί πήγαν στην Uber Arena προκειμένου να τσεκαρουν ακριβώς τη θέση τους και να δουν αν υπάρχει η δυνατότητα να την αλλάξουν. Επιπλέον υπάρχουν διάφορα γκρουπς στα social media και κυρίως στο Facebook στα οποία φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού λένε ότι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες θέσεις και προχωρούν σε... ανταλλαγές.

Αυτό που προκύπτει πάντως από την αστυνομία είναι πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να μη συμβεί το παραμικρό μεταξύ των οπαδών, ενώ ο κύριος όγκος των φίλων των "αιωνίων" θα ξεκινήσει για το γήπεδο από διαφορετικές πλευρές της πόλης.