Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα
i

Ντέβιν Μπούκερ / printscreen

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα

Γιώργος Γαβριλάκης 22:05 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 28.12.2022

Το Φοίνιξ ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι για να ξεπεράσει ο σταρ της ομάδας το πρόβλημα στον προσαγωγό θα πρέπει να ξεκουραστεί για επιπλέον τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ντέβιν Μπούκερ βιάστηκε να επιστρέψει. Υποτίμησε τους πόνους στον προσαγωγό του και στις 25 Δεκέμβρη, στο παιχνίδι κόντρα στους Ναγκετς, μπήκε στο γήπεδο. Αποχώρησε στο πρώτο πεντάλεπτο με υποτροπή. 

Πλέον, το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον κόουτς Μόντι Ουίλιαμς, ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ του και φυσικό ηγέτη της ομάδας. 

Ο Μπούκερ φέτος έχει 27,8 πόντους ανά αγώνα και ουσιαστικά είναι ο βασικός λόγους που η ομάδα του Φοίνιξ κρατάει πρωταγωνιστικό ρολο στο πρωτάθλημα. Οι Ηλιοι έχουν ρεκόρ 20-15, ενώ παίζουν από την αρχή του πρωταθλήματος χωρίς τον βασικό τους φόργουορντ Κάμερον Τζόνσον και με τον Κρις Πολ στα 37 του χρόνια να χρειάζεται συχνά πυκνά ανάσες. 

Η ομάδα, που προσφάτως άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, αναμένεται να ασχοληθεί και με τη μεταγραφική περίοδο. Οχι επειδή χτύπησε ο Μπούκερ ή… γέρασε ο Πολ, αλλά γιατί έχει ανενεργό τον Τζο Κρόουντερ, για τον οποίο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει που θα τον στείλουν και τι ανταλλάγματα θα πάρουν. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενδιαφέρονται, όπως επίσης και οι Μαϊάμι Χιτ, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Λ.Α. Λέικερς.