Με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR ο Φραγκίσκος Αλβέρτης - Παρών και άσος της ΑΕΚ και αδερφός του Ντίνου Μήτογλου, Γεράσιμος (vid)

Με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR ο Φραγκίσκος Αλβέρτης - Παρών και άσος της ΑΕΚ και αδερφός του Ντίνου Μήτογλου, Γεράσιμος (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 16:45 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 29.05.2024

Ένα εκλεκτό πρόσωπο θα έχει στην αποστολή του ο Παναθηναϊκός ΑΚΤOR στο ταξίδι του μέχρι το Βερολίνο, καθώς το «παρών» δίνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ως προσκεκλημένος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ώρα Βερολίνου και για τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς λίγη ώρα μετά την απογείωση του Ολυμπιακού για την πόλη που θα φιλοξενηθεί το Final Four, ετοιμάζονται να πετάξουν και οι «πράσινοι» με στόχο φυσικά την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει με την πτήση τσάρτερ του «τριφυλλιού» δεν έλειψαν και τα πρόσωπα – έκπληξη, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο ταξίδι προς τη γερμανική πόλη.

Συγκεκριμένα, το «παρών» δίνει ένας άνθρωπος που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο άνθρωπος που υπηρέτησε το «τριφύλλι» ως παίκτης, αλλά και από άλλα πόστα για πάνω από 25 χρόνια, θα ταξιδέψει με τον Παναθηναϊκό AKTOR και θα είναι στο τσάρτερ ως επίσημος προσκεκλημένος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη είναι και η οικογένειά του και θα δουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν να φτάσει μέχρι την κατάκτηση της κούπας.

Εκτός, όμως, από τον «Φράγκι», στην αποστολή βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Γεράσιμος Μήτογλου, που φυσικά συγκαταλέγεται μεταξύ των προσώπων που έχει προσκαλέσει ο φόργουορντ των «πρασίνων», Ντίνος Μήτογλου, που είναι ο αδερφός του.