Φρανσίσκο: «Αυτές οι ομάδες της Euroleague ενδιαφέρθηκαν για εμένα»

Φρανσίσκο: «Αυτές οι ομάδες της Euroleague ενδιαφέρθηκαν για εμένα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:14 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 26.02.2023

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μίλησε για το Περιστέρι και την πορεία του στη φετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και τις ομάδες της Euroleague οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον παραχώρησε ο Σιλβέν Φρανσίσκο σε μέσο της Γαλλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως Euroleague ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή 

Φυσικά, στο πλαίσιο των όσων είπε στο equotidiendusport.fr, δεν παρέλειψε να μιλήσει ακόμα για τον Βασίλη Σπανούλη, την σπουδαία πορεία του Περιστερίου, αλλά και το όνειρο του NBA. 

Πιστός στο Περιστέρι ο Φρανσίσκο
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

14:23 - 17.01.2023

Πιστός στο Περιστέρι ο Φρανσίσκο

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση στο Περιστέρι, με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του να αρνουνται οποιαδήποτε συζήτηση με άλλον σύλλογο στην παρούσα φάση.

Ο γκαρντ της Εθνικής Γαλλίας και του Περιστερίου, μίλησε για:

Το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague προς το πρόσωπό του: «Ενδιαφέρθηκε η Μπασκόνια, η Βαλένθια, η Αναντολού Εφές. Τελικά δεν έγινε κάτι, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο της Ευρωλίγκα. Υπέγραψα μονοετές συμβόλαιο, οπότε ίσως υπάρξει κάτι την επόμενη σεζόν. Είναι πιο πολύ διαδικασία εκμάθησης για μένα παρά οτιδήποτε άλλο».

Την επιλογή του να αγωνιστεί στο Περιστέρι: «Αρχικά δεν ήθελα να πάω στην Ελλάδα, δεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά όταν έφτασα εξελίχθηκα εκεί. Επιπλέον, οικονομικά είναι πολύ καλά τα πράγματα, δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα».

Το μεγάλο όνειρό του, που παραμένει το ΝΒΑ. «Έχω ακόμα αυτό το όνειρό μέσα μου. Απλά δώστε μου μια ευκαιρία. Αν έρθει, θα την πάρω. Είμαι έτοιμος. Το ότι δεν επιλέχθηκα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι έτοιμος. Έχω ό,τι χρειάζεται για να παίξω στο ΝΒΑ».