Για νέα αρχή με Λάιονς απόντος του Γιανγκ ο Προμηθέας
i

O Τζόε Γιανγκ / © Intime

Για νέα αρχή με Λάιονς απόντος του Γιανγκ ο Προμηθέας

Πάρης Τσελεπίδης • 12:26 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Με απόντα τον Τζόε Γιανγκ ο Προμηθέας θα υποδεχτεί τους Λόντον Λάιονς για την 7η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Eurocup (06/12, 19:30) θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες ο Προμηθέας θα υποδεχτεί το απόγευμα (06/12, 19:30) τους Λόντον Λάιονς για την 7η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Eurocup με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τον Τζόε Γιανγκ.

Ο τεχνικός του Προμηθέα είχε δει το Σάββατο στο εν Ελλάδι ντεμπούτο του με την ομάδα της Πάτρας μόλις στα 21΄΄ από το τζάμπολ να τραυματίζεται. Παρά το θέλω του να επιστρέψει στη δράση το διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει δεν του το επέτρεψε.

Αυτός είναι και ο λόγος της σημερινής απουσίας του Γιανγκ που μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς αυτό αποδείχτηκε ελαφρύ μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της Πάτρας που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Basket League με τον Απόλλωνα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Κι αν ο Γιανγκ θα είναι απών στο σημερινό παιχνίδι του Προμηθέα παρών θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Χριστόπουλου ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός που είχε συμφωνήσει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας με την ομάδα της Πάτρας ενσωματώθηκε από προχθές στην καθημερινή της λειτουργία.

Χριστόπουλος και Μαρκόπουλος είχανε συνεργαστεί μαζί με τους Μπεϊτζίν Ντακς της Κίνας από το 2017 και πλέον αυτό θα συμβεί και στον Προμηθέα στην από κοινού τους επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό και έχουνε έναν λόγο παραπάνω μετά την ήττα από την ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου να πανηγυρίσουνε την επιστροφή στις νίκες σε ένα νέο ξεκίνημα καταρχήν στο ευρωπαϊκό ταξίδι.