Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»

Καρυπίδης - Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Απάντηση Γιαννακόπουλου σε Καρυπίδη: «Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θυμάμαι που μου είχες προτείνει να στήσουμε παιχνίδι»

Sportal newsroom 13:59 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 18.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα δήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης για το ΟΑΚΑ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Political», μιλώντας για πολλά πράγματα και κυρίως για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκανε λόγο για «δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καρυπίδης για το ΟΑΚΑ:

«Αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο στη Θεσσαλονίκη μετά το μετρό, νομίζω. Για ποιο μιλάμε; Πριν από κάθε ΔΕΘ έρχεται η κυβέρνηση και τάζει γήπεδα, λεφτά, κ.λπ. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό. Η πρόταση η οποία είχαν κάνει ήταν για να συζητάμε άλλα… δεκαπέντε χρόνια και όταν πήγαμε με μια ρεαλιστική πρόταση, που θα μπορούσε άμεσα να προχωρήσει, τότε άρχισαν να… σφυρίζουν αδιάφορα. Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια.

Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο… Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ υποδομές και άδειες υλοποιήθηκαν σε χρόνο dt. Για τον Ολυμπιακό με δανεικά και αγύριστα πήραν το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πήραν και το ΣΕΦ στο μπάσκετ και όλα καλά. Αυτό το δούλεμα δεν το καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς; Νομίζω το καταλαβαίνουν και οι πρόσφατες ευρωεκλογές κάτι έδειξαν στην παρούσα κυβέρνηση και καλά θα κάνει να λάβει το μήνυμα. Εμείς έχουμε βάλει μέχρι σήμερα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι σαν να μην μπήκε ούτε… καρφίτσα».

Τα λεγόμενα του προέδρου των κιτρινόμαυρων δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε σε Euroleague και ΝΒΑ για πιθανό φιλικό με τους Σέλτικς
EUROLEAGUE

13:36 - 18.06.2024

Ο Παναθηναϊκός απάντησε σε Euroleague και ΝΒΑ για πιθανό φιλικό με τους Σέλτικς

Η Euroleague προκάλεσε το ΝΒΑ και τους Σέλτικς σε φιλικό με τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και οι πράσινοι της Αθήνας απάντησαν στη διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης!

Πιο αναλυτικά, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα».