Ώρα αποφάσεων για Αντετοκούνμπο: Στην Αμερική ο Γιάννης και μέχρι τέλους της εβδομάδας η απάντηση των Μπακς για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Ώρα αποφάσεων για Αντετοκούνμπο: Στην Αμερική ο Γιάννης και μέχρι τέλους της εβδομάδας η απάντηση των Μπακς για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο

Νίκος Καλαμπάκας 13:55 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 10.08.2023

Κρίσιμα αναμένεται να είναι τα επόμενα 24ωρα για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παίκτης έχει μεταβεί στις ΗΠΑ, θα κάνει εξετάσεις και από αυτές θα εξαρτηθεί το αν θα συντροφεύσει την εθνική μας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εθνική μας ομάδα πλησιάζει. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, έχει μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει συνάντηση με τους Μιλγουόκι Μπακς και να εξεταστεί το πόδι του.

Ο Greek freak δεν έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας, αφού ένας μικροτραυματισμός στο γόνατό του τον έχει θέσει εκτός ομάδας.

Ο ηγέτης του Μιλγoυόκι ωστόσο θέλει σαν τρελός να βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο τουρνουά και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκεί θα έχει συνάντηση με το ιατρικό τιμ των Μπακς, προκειμένου να κάνουν ειδική εξέταση και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το γόνατό του.

Ο Αντετοκούνμπο νιώθει πολύ καλύτερα και πεποίθησή του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί, ωστόσο για να συμβεί αυτό τα κλειδιά είναι δύο: Πρώτον να έχει θετικά αποτελέσματα στην εξέταση που θα κάνει και δεύτερον η ομάδα του να δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να μπορέσει να τεθεί υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για την περίπτωση του Νατετοκούνμπο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα συμβεί, όμως είναι σιγουρο ότι από τη στιγμή που ο παίκτης νιώθει έτοιμος, θα πιέσει την ομάδα του προκειμένου να του επιτρέψει να ταξιδέψει με την αποστολή της Ελλάδας για το Πακόσμιο Κύπελλο.

Όπως και να έχει, η απόφαση δεν είναι δική του αποκλειστικά. Όπως σας γράψαμε και πιο πριν, το κλειδί είναι η ομάδα του. Αν οι Μπακς θεωρήσουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, τότε ο Γιάννης θα ενισχύσει την Ελλάδα και θα γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, ο παίκτης θα δει το Παγκόσμιο Κύπελλο από την τηλεόρασή του...