Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν υποστηρίζω ούτε Ολυμπιακό, ούτε Παναθηναϊκό, αλλά μόνο τον αδελφό μου» - Τι είπε στην ατάκα του Ιτούδη για το Προολυμπιακό (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν υποστηρίζω ούτε Ολυμπιακό, ούτε Παναθηναϊκό, αλλά μόνο τον αδελφό μου» - Τι είπε στην ατάκα του Ιτούδη για το Προολυμπιακό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:27 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Uber Arena του Βερολίνου και λίγο πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού μίλησε στο Euroleague Pre-Game Show και αποκάλυψε την (λογική) στήριξή του στον αδελφό του Κώστας, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Επίσης, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τον Δημήτρη Ιτούδη και του απάντησε στην ερώτηση για το Προολυμπιακό.

Πέραν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων, τα «αστέρια» των ομάδων δεν ήταν τα μόνα που... λάμπουν στην Uber Arena. Υπάρχουν και υψηλοί προσκεκλισμένοι. Όπως για παράδειγμα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Αρτούρας Καρνισόβας, αλλά και ο Σκότι Πίπεν.

Όταν όμως, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα βλέμματα όλων εστίασαν... πάνω του, ενώ ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε στην ζωντανή σύνδεση του Euroleague Pre-Game Show.

«Είμαι εδώ μόνο για τον αδερφό μου», είπε ο Greek Freak και εξήγησε πως «προφανώς, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό είναι το πρώτο μου Final Four άλλωστε. Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες, αλλά δεν υποστηρίζω κάποια». Μάλιστα, απέφυγε... όμορφα να απαντήσει στο ποια ομάδα της Αθήνας ήταν φίλος ως νεαρός λάτρης του αθλήματος και απάντησε πανηγύριζε «μόνο την εθνική ομάδα».

Και μιας που αναφέρθηκε στην... γαλανόλευκη, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του Euroleague Show, είχε μια ερώτηση για τον Αντετοκούνμπο.

«Εύχομαι να είσαι υγιής Γιάννη και να βοηθήσεις την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού», είπε ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός και ο Αντετοκούνμπο απάντησε: «Ευχαριστώ κόουτς!». Ως εκεί...

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!