Μεταγραφικό φιάσκο για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς

Μεταγραφικό φιάσκο για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς

Sportal newsroom 18:14 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 29.11.2023

Ο Γιόγκι Φέρελ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Παρτίζαν, όμως δεν μετακόμισε στο Βελιγράδι, γιατί η Μπουντούτσνοστ κινήθηκε αποφασιστικά και κατάφερε να τον κάνει δικό του.

Ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν την αγορά τις τελευταίες μέρες ήταν αυτό του Γιόγκι Φέρελ. Η Παρτίζαν αναζητούσε έναν παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της και στράφηκε στην περίπτωση του Αμερικανού άσου, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωσή του όμως δεν προχώρησε ποτέ, καθώς δεν υπήρξε deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μια συνθήκη που εκμεταλλεύτηκε η Μπουντούτσνοστ, η οποία έκανε κίνηση-ματ για την απόκτησή του.

Η ομάδα από την Ποντγκόριτσα προσέγγισε τον άλλοτε γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Η αντίπαλος του Άρη στη φάση των ομίλων του Eurocup κατάφερε να συμφωνήσει με τον Φέρελ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ως το τέλος της σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο εκρηκτικός γκαρντ θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, έπειτα από 1,5 σεζόν στην Τσεντεβίτα, έπειτα από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.