Γιόκιτς για βραβείο MVP: «Δεν το σκέφτομαι πραγματικά, ας το κερδίσει αυτός που το αξίζει»

Νίκολα Γιόκιτς

i

© photo by Matthew Stockman / Getty Images / Ideal Images

Γιόκιτς για βραβείο MVP: «Δεν το σκέφτομαι πραγματικά, ας το κερδίσει αυτός που το αξίζει»

Ο Νίκολα Γιόκιτς σε δηλώσεις του μίλησε για τις ελπίδες των Ντένβερ Νάγκετς στα play-offs, αλλά και για το βραβείο του MVP.

Ο Γιόκιτς είναι ένας από τους υποψήφιους για το φετινό βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) στο NBA. Το βραβείο του MVP περιλαμβάνει άλλα δύο ονόματα και αυτά είναι των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ. Ο Σέρβος διεθνής οδηγεί τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι βρίσκονται στη 1η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 49-24. 

Ο 28χρονος σέντερ δήλωσε πως δεν τον έχει κουράσει η συζήτηση για το MVP, ενώ μίλησε και για το τι θα κάνουν οι Νάγκετς στα play-offs. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σέρβος μπασκετμπολίστας: 

Για το αν πιστεύει ότι θα βγει MVP τη φετινή σεζόν στο NBA: «Αρκετά με αυτό, δεν μπορώ, πραγματικά. Τρίτη σερί χρονιά... Δεν το σκέφτομαι πραγματικά.. Παίζω ένα παιχνίδι τη φορά και αυτό είναι όλο. Αν πρόκειται να γίνει, θα γίνει. Όποιος κερδίσει το βραβείο, θα αξίζει να κερδίσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο» 

Σχετικά με το τι θα κάνουν οι Νάγκετς στα play-offs: «Δεν ξέρω, προσδοκώ να περάσουμε τον πρώτο γύρο και μετά θα δούμε. Και ο πρώτος γύρος δεν είναι σίγουρος, δεν ξέρω καν ποιον θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή. Αν είναι το Γκόλντεν Στέιτ ή η Μινεσότα, είτε είναι οι Λέικερς, η Οκλαχόμα ή η Γιούτα, δεν ξέρω πραγματικά, αλλά νομίζω ότι όταν δούμε το ρεκόρ μαζί τους φέτος, δεν είναι πολύ καλό,