Με Γιαννάκη, χωρίς… Γιάννη: Τα πρόσωπα που (δεν) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον Νίκο Γκάλη!

Με Γιαννάκη, χωρίς… Γιάννη: Τα πρόσωπα που (δεν) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον Νίκο Γκάλη!

Sportal newsroom 20:17 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 04.08.2023

Η προσφορά του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ τιμήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπως και από πολλές προσωπικότητες του αθλητισμού – Δεν παραβρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τον Νίκο Γκάλη το γεγονός ότι κατάφερε Παρασκευή 4 Αυγούστου να «υποχρεώσει» περίπου 14.000 φιλάθλους να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, ώστε να είναι αυτόπτες μάρτυρες στην απόσυρση της φανέλας του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Γιαννάκης, ο Φορτούνης και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Εκτός, όμως, από τον απλό κόσμο, όπως ήταν φυσικό το «παρών» έδωσε πλήθος προσωπικοτήτων που με αυτόν τον τρόπο ήθελε να είναι εκεί που γραφόταν η ιστορία και παράλληλα να τιμήσουν τον «Γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο του οφείλει πολλά για το σημερινό υψηλό επίπεδο του αθλήματος.

Πρώτος από όλους που πρέπει να αναφερθεί, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που αποτέλεσε το alter-ego του Νίκου Γκάλη σε Εθνική και Άρη. Ο «Δράκος» βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και φυσικά χειροκρότησε τον πρώην συμπαίκτη του. Στα επίσημα του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν επίσης ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Νίκος Φιλίππου, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Χρήστος Σερέλης. Έλειπε ο Παναγιώτης Φασούλας που είναι εκτός Αθηνών και κάποιοι που είχαν ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Παρόντες ακόμη ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Το «παρών» από πολιτικά πρόσωπα έδωσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πανζουρλισμός στο ΟΑΚΑ με Ντόντσιτς: Αγώνας για φωτογραφίες και αυτόγραφο!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:01 - 04.08.2023

Πανζουρλισμός στο ΟΑΚΑ με Ντόντσιτς: Αγώνας για φωτογραφίες και αυτόγραφο!

O Λούκα Ντόντσιτς άφησε για λίγο τις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, με φόντο το φιλικό Ελλάδα - Σλοβενία προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, και ο κόσμος έδωσε «μάχη» για μία φωτογραφία μαζί του.

Παρ’ όλα αυτά, το κοινό και μέσω των social media κατέγραψε απουσίες, με πιο ηχηρή αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το ότι δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί ωστόσο εάν θα υπάρξουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες να μπει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη ομάδα.