Γκριγκόνις: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό - Χρονιά με σκαμπανευάσματα το 2023»

Μάριους Γκριγκόνις

i

Μάριους Γκριγκόνις/©Intime

Γκριγκόνις: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό - Χρονιά με σκαμπανευάσματα το 2023»

Sportal newsroom 21:08 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 31.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, τη χρονιά που πέρασε, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθει όντως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό του Αγίου Θωμά, επικρατώντας του Αμαρουσίου με 92-79 στο τελευταίο παιχνίδι του 2023 στην Stoiximan Basket League και ο Μάριους Γκριγκόνις είχε σημαντική συνεισφορά σε αυτό

Ο Λιθουανός είχε 16 πόντους με 2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/4 βολές), με 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 16:44 λεπτά που αγωνίστηκε, με τον ίδιο, μετά το τέλος του αγώνα, να μιλάει στην ΕΡΤ για τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Μπασκόνια (3/1, 21:30) και Βαλένθια (5/1, 21:30) αλλά και το 2023 που πέρασε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα σε μία ακόμη διπλή εβδομάδα, την ώρα που όλοι ετοιμάζονται να περάσου αυτές τις γιορτινές ημέρες, εμείς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να βρεθούμε στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν έχουμε χρόνο να νιώθουμε κουρασμένοι. Πρέπει να χαλαρώνεις, αλλά να είσαι και συγκεντρωμένος. Πήραμε την νίκη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το κίνητρο και τον Χάρη Γιαννόπουλο: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πληρωνόμαστε με πολλά χρήματα για να κερδίζουμε ειδικά αυτές τις ομάδες, με όλο τον σεβασμό. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε. Είχαμε το προβάδισμα, τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη νέα χρονιά».

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο το Μαρούσι και πήρε ανάσες για την «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός AKTOR
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:02 - 31.12.2023

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο το Μαρούσι και πήρε ανάσες για την «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός AKTOR

Με τους Σλούκα, Λεσόρ, Μήτογλου να ξεκουράζονται και τον Ναν να παίζει μόνο ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε ιδανικά και με πολυφωνία το 2023, επικρατώντας 92-79 στο Μαρούσι για την Basket League.

Για το 2023: «Ήταν όπως η ζωή, με σκαμπανεβάσματα. Όταν είσαι κάτω δεν πρέπει να σκέφτεσαι τα χειρότερα και όταν είσαι πάνω δεν πρέπει να το θεωρείς δεδομένο. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα. Όλα μπορούν να συμβούν, η σεζόν είναι μεγάλη. Στην Ευρωλίγκα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να απολαύσουν όλοι τη σημερινή βραδιά και να έχουν υγεία. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Αν έχεις υγεία τα έχεις όλα. Εύχομαι υγεία σε όλους και τα υπόλοιπα θα έρθουν».