Ρεάλ Μαδρίτης με... σπασμένα φρένα, έκανε το 8Χ8!

Ρεάλ Μαδρίτης με... σπασμένα φρένα, έκανε το 8Χ8!

Χρήστος Τσάλτας 15:12 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 05.11.2023

Η αήττητη πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταμάτησε ούτε στη Γρανάδα, με την ομάδα του Τσους Ματέο να συνεχίζει χωρίς απώλειες, επικρατώντας με 83-76.

Κάποιος να σταματήσει την Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Τσους Ματέο συνεχίζει αήττητη σε Ισπανία και Euroleague, επιβεβαιώνοντας πως σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Η Γρανάδα προσπάθησε να βάλει δύσκολα σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, κοίταξε στα μάτια την κάτοχο της Euroleague, την δυσκόλεψε και μάλιστα πέρασε μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (65-62), διεκδικούσε τη νίκη επί ίσοις όροις, όμως η ανωτερότητα των Μαδριλένων φάνηκε για ακόμα μια φορά.

Με ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο και ιδίως στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ματέο έφεραν στα μέτρα τους την αναμέτρηση, πήραν τη νίκη και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και στην ACB, έχοντας ρεκόρ 8-0 στο πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή που στην Euroleague μετρούν 5-0 ρεκόρ και βρίσκονται στην κορυφή, επίσης.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσουν την Βίρτους Μπολόνια, του Λούκα Μπάνκι, που μετράει 5 διαδοχικές νίκες στην Euroleague και έχει ακονίσει τα δόντια της για τα καλά στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Φακούντο Καμπάτσο με 21 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο παίκτης που έδωσε τον τόνο σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας του στη σεζόν. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ καθοδήγησε με μαεστρία τους συμπαίκτες του, δίνοντας πολλές λύσεις. Από... κοντά ο Ντζάναν Μούσα με 15 πόντους και 4 ασίστ, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Φαμπιάν Κοζέρ. Σημαντική και η συνεισφορά του Βενσάν Πουαριέ με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 34-40, 65-62, 76-83