Η ΑΕΚ πρόσθεσε τον Αϊζάια Μάιλς στη μηχανή της
i

Μάιλς/©Intime

Η ΑΕΚ πρόσθεσε τον Αϊζάια Μάιλς στη μηχανή της

Sportal newsroom 11:30 - 18.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 30.11.2022

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Αϊζάια Μάιλς, γνωστός από τη σύντομη και συνάμα επεισοδιακή περσινή παρουσία του στον Προμηθέα, ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έψαχνε με αγωνία έναν ακόμα φόργουορντ. Είχε όμως, το ενδεχόμενο της προσθήκης στο μυαλό της εδώ και καιρό. Τελικά, το αποφάσισε και υπέγραψε με τον Αϊζάια Μάιλς, ο οποίος και ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2,03 μ.) την περσινή σεζόν εμφανίστηκε με τον Προμηθέα Πατρών στην πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα και αφού ήδη είχε εμπειρίες εκτός ΗΠΑ (Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ).

Οι Πατρινοί είχαν ξεχωρίσει το ταλέντο του, αλλά ένα πρόβλημα τραυματισμού και μία διαφωνία στη διαχείριση του είχε ταράξει τις σχέσεις των δύο πλευρών και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο που ο παίκτης στράφηκε νομικά απέναντι στην ομάδα. Η πρώτη του εμπειρία στη χώρα μας δεν ήταν καλή, άσχετα αν στο παρκέ έδειξε ποιοτικά στοιχεία (6,4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα και 8,7 πόντους με 2,6 ριμπάουντ στο Eurocup), τώρα όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Η Ένωση έχει πλέον επτά ξένους να διαχειριστεί, κάτι που δεν την εμποδίζει στο Basketball Champions League, αλλά υπερβαίνει το όριο των έξι της δωδεκάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα.