Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη του φιλικού της Εθνικής προς τιμήν του Γκάλη
i

© Intime

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη του φιλικού της Εθνικής προς τιμήν του Γκάλη

Sportal newsroom 23:10 - 04.08.2023

Ένα βίντεο από το ταξίδι του στην Κίνα ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Σλοβενία, προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ στράφηκαν την Παρασκευή (5/8) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η Ελλάδα υποδέχθηκε τη Σλοβενία, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Ουκ ολίγες γνωστές προσωπικότητες βρέθηκαν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Φορτούνης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, εντούτοις μία απουσία ήταν αρκετή ώστε να προκαλέσει συζήτηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για πολλούς ο διάδοχος του πρώην αστέρα του Άρη, δεν βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας. Μάλιστα, με το τέλος του αγώνα, ο άσος του NBA μοιράστηκε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο αποτυπωνόταν στιγμιότυπο από το ταξίδι του στην Κίνα

Σε ρόλο αυστηρού κόουτς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαθαίνει τα μυστικά σε νεαρούς Κινέζους

H πρώτη εμπειρία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως προπονητής ήταν στο περασμένο All-Star Game του ΝΒΑ. Επειδή είχε ένα πρόβλημα στον καρπό τότε, δεν αγωνίστηκε με τους επίλεκτους, αλλά στον αγώνα των διασημοτήτων ήταν ο κόουτς της νικήτριας ομάδας.

Μάλιστα, μετά το event ενθουσιασμένος είχε πει πως «αυτό είναι το μέλλον μου». Τώρα αν το εννοούσε, ότι θα γίνει δηλαδή προπονητής όταν σταματήσει το μπάσκετ, η ιστορία θα το δείξει, αλλά απ' ότι φαίνεται έχει μεγάλο πάθος και απεριόριστη όρεξη στο να κατευθύνει τους νεότερους αθλητές.

Το ταξίδι του στην Κίνα είχε χαρακτήρα διακοπών, αρκετές... διαφημιστικές-επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και μπάσκετ. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είδε τα αξιοθέατα, έκανε promotion των νέων παπουτσιών του (Freak 5), βρέθηκε ανάμεσα σε γνωστούς, φίλους και συνεργάτες, αλλά επισκέφθηκε και ακαδημίες αθλητών.

Μάλιστα, σε μία από τις επισκέψεις του, μαζί με τον αδελφό του Άλεξ, παρουσίασε και πάλι την... τρέλα του για την προπονητική. Μπήκε στο γήπεδο μαζί με νεαρούς κινέζους, αθλητές του μπάσκετ και όταν είδε ότι γίνονταν λάθη έκανε πολλές παρατηρήσεις.

Ύψωσε τον τόνο της φωνής του όποτε χρειαζόταν και προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει κινήσεις, αλλά και τη νοοτροπία του νικητή σε θαυμαστές του και λάτρεις το μπάσκετ, που αποσβολωμένοι έβλεπαν τον 28χρονο σούπερ σταρ να είναι στο ίδιο παρκέ μαζί τους. Ήταν μεγάλη εμπειρία γι' αυτούς και δεν τους πείραξε που τους έκανε συνεχώς παρατηρήσεις...