Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε με τον «κολλητό» φίλο του ΛεΜπρόν

Αντέλ και Ριτς Πολ

i

photo by Kevin Mazur / Getty Images / Ideal Images

Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε με τον «κολλητό» φίλο του ΛεΜπρόν

Γιώργος Γαβριλάκης 14:49 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 28.02.2023

H σχέση της διάσημης βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ, με τον κορυφαίο ατζέντη του ΝΒΑ, Ριτς Πολ έγινε... επίσημη. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και βαδίζουν προς τον γάμο, με τις ευχές του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάικλ Τζόρνταν.

Γνωρίστηκαν το 2021 και από τότε είναι... αχώριστοι. Μάλιστα, η Αντέλ για να βρίσκεται συνέχεια κοντά στον αγαπημένο της Ριτς Πολ αγόρασε από τον πρώτο καιρό της σχέσης της σπίτι στο Λ.Α. και ξόδεψε γι' αυτό 9,5 εκατομμύρια δολάρια. Μετακόμισε από την Αγγλία στην Καλιφόρνια και ο σύντροφός της την έκανε φίλαθλο του ΝΒΑ. Εδώ και χρόνια εμφανίζεται σε πολλούς αγώνες του ΝΒΑ. Κυρίως στους Λέικερς, μιας και ο Πολ είναι ατζέντης και φίλος του ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

Αυτός δεν είμαι ο μόνος πελάτης του καθώς ο 41χρονος κορυφαίος μάνατζερ διαχειρίζεται κι άλλους σούπερ σταρ του «μαγικού πλανήτη» (αλλά και του NFL), όπως για παράδειγμα τον συμπαίκτη του ΛεΜπρόν, Άντονι Ντέιβις, τον Ντέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τον Ζακ ΛαΒίν των Σικάγο Μπουλς και πολλούς ακόμα. 

Σοβαρότερος απ' ότι φαινόταν ο τραυματισμός του Λεμπρόν - Εκτός για απροσδιόριστο διάστημα
NBA

09:04 - 28.02.2023

Σοβαρότερος απ' ότι φαινόταν ο τραυματισμός του Λεμπρόν - Εκτός για απροσδιόριστο διάστημα

Από τη δωδέκατη θέση της δυτικής περιφέρειας οι Λέικερς απέχουν τρεις νίκες από την έκτη -που οδηγεί απευθείας στα play off- αλλά θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τον τραυματία ΛεΜπρον Τζέιμς για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα...

Με τον ΛεΜπρόν πάντως, έχει ιδιαίτερη σχέση, όπως άλλωστε και με τον Μάικλ Τζόρνταν, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζονται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες πέραν από το μπάσκετ. 

Βέβαια, στο επίκεντρο αυτή τη φορά βρέθηκε ο έρωτάς του όχι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με τις φήμες να αναφέρουν πως τα προσκλητήρια του γάμου δεν θα αργήσουν να μοιράζονται...