Η ενημέρωση του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους για το ματς με την Εφές και την πιθανή συμφόρηση  λόγω... Γουέστ Χαμ
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους για το ματς με την Εφές και την πιθανή συμφόρηση λόγω... Γουέστ Χαμ

Sportal newsroom 15:07 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 26.10.2023

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους φιλάθλους για τη διαδικασία προσέλευσης στο ΣΕΦ εν όψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές (26/10, 22:00, Novasports Prime). Στόχος να μην δημιουργηθεί συμφόρηση λόγω και του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στην Γουέστ Χαμ, που είναι προγραμματισμένη την ίδια μέρα (19:45).

Την ίδια μέρα που ο Ολυμπιακός υποδέχεται για την EuroLeague την Αναντολού Εφές, η ποδοσφαιρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League

Η Euroleague Sportal Show έρχεται μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές με όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ

Η Πέμπτη (26/10) λοιπόν, χωρίζει το αίσθημα των φίλων του συλλόγου στα δύο και η ΚΑΕ για την αποφυγή προβλημάτων λόγω κοσμοσυρροής στα γειτονικά στάδια εξέδωσε ανακοίνωσε με πληροφορίες για την ομαλή είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Βέβαια, ο αγώνας του μπάσκετ ξεκινάει στις 22:00, ενώ του ποδοσφαίρου στις 19:45. Αυτό όμως, σημαίνει ότι όταν θα τελειώνει το ματς με τον αγγλικό σύλλογο, σχεδόν την ίδια ώρα θα αρχίζει η κόντρα απέναντι στους Τούρκους. 

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους

Και στην αποψινή αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές (26/10, 22:00) ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας!

Mε δεδομένο ό,τι αρκετοί φίλαθλοι θα βρεθούν νωρίτερα στο «Καραϊσκάκης» για το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες:

👉🏼 Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 20.00). Παρακαλούνται όσοι δεν θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να βρίσκονται στο ΣΕΦ  το δυνατόν νωρίτερο, καθώς υπάρχει περίπτωση αργότερα να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου (καλό θα ήταν να έχουν προσέλθει το αργότερο ως τις 21:30, για να αποφύγουν το ενδεχόμενο ταλαιπωρίας).

👉🏼 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

👉🏼 Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

👉🏼 Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

👉🏼 Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

Μοτιεγιούνας: «Η Μακάμπι συνεχίζει κανονικά στην EuroLeague - Aναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα μετακόμισης στο Βελιγράδι»
EUROLEAGUE

14:35 - 26.10.2023

Μοτιεγιούνας: «Η Μακάμπι συνεχίζει κανονικά στην EuroLeague - Aναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα μετακόμισης στο Βελιγράδι»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague, Παούλιους Μοτεγιούνας, μίλησε στο τουρκικό S Sport και επιβεβαίωσε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στη διοργάνωση, θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο Βελιγράδι και η λίγκα θα αναλάβει και τα έξοδα μετακόμισης της ομάδας.

👉🏼 Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

👉🏼 Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.