H ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της κακοκαιρίας Daniel

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές από την κακοκαιρία Daniels

i

ARIS BC / Facebook

H ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της κακοκαιρίας Daniel

Νίκος Καλαμπάκας 22:01 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 08.09.2023

Είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέξει ο Άρης στο φιλικό της Κυριακής 10/9 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τα οποία θα αποσταλούν στις οικογένειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Η κακοκαιρία Daniel άφησε πίσω της θύματα, πλημμυρισμένη Γη και εικόνες βιβλικές καταστροφής που βλέποντάς τις η ψυχή παγώνει και το αίσθημα της αλληλεγγύης «φουντώνει».

Οικογένειες έχασαν δικούς τους ανθρώπους και περιουσίες στην περιοχή της Θεσσαλίας, εκεί όπου η κακοκαιρία χτύπησε με βαρβαρότητα τα Τρίκαλα και τη Λάρισα.

Οι κάτοικοι στα γύρω χωριά έχουν μείνει χωρίς νερό και ρεύμα ενώ ακόμα και τώρα συνεχίζονται οι διασώσεις.

Μέσα στον σπαραγμό και την οδύνη, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι απλώνουν χείρα βοηθείας στους πλημμυροπαθείς.

Οι κιτρινόμαυροι θα συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης στο φιλικό της Κυριακής 10/9 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τα οποία θα στείλουν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Όταν υποφέρουν οι συνάνθρωποί μας, υποφέρουμε όλοι. Και ο ΑΡΗΣ κάνει πάντα και τα πάντα για να βοηθήσει όποιον έχει την ανάγκη μας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με τους οργανωμένους φιλάθλους μας, τείνουν χείρα βοηθείας στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Στον Βόλο, στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα, σε όποια πόλη ή όποιο χωριό υποφέρει από τη λαίλαπα της κακοκαιρίας.

Στον κυριακάτικο (10/09) αγώνα του ΑΡΗ Midea με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο «Nick Galis Hall», το πρώτο επίσημο φιλικό του μπασκετικού ΑΡΗ ενώπιον των φιλάθλων μας, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις βιβλικές καταστροφές.

Ας απλώσουμε για ακόμα μία φορά το χέρι μας στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. Ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, ανεξαρτήτως χρωμάτων. Αυτό πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ, αυτό πρεσβεύουν οι αρχές του, ως σύλλογος και ως κοινωνικό φαινόμενο.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στην μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, η οποία την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, και θα αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες από τη θεομηνία των τελευταίων ημερών.

Είδη ένδυσης και υπόδησης χειμερινά

Κλινοσκεπάσματα

Σκηνές

Υπνόσακοι και στρώματα για σκηνές

Λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια κλπ)

Είδη ρουχισμού

Ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου

Είδη ατομικής υγιεινής για καταστάσεις πρώτης ανάγκης

Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κλπ)

Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)

Τρόφιμα (κονσέρβες φαγητού, ξηρά τροφή, κρουασάν, μπισκότα, ζυμαρικά, όσπρια)

Ζωοτροφές

Νερά

Θερμός

Φανάρια χειρός

Powerbank

Όταν οι Εφές, Φενέρ και Τσιμπόνα υποκλίνονταν στον Άρη του Χέρμπερτ
FIBA WORLD CUP

20:04 - 08.09.2023

Όταν οι Εφές, Φενέρ και Τσιμπόνα υποκλίνονταν στον Άρη του Χέρμπερτ

Ο κόουτς της Γερμανίας οδήγησε την εθνική ομάδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA και έγινε το πρόσωπο των ημερών στο Παγκόσμιο μπάσκετ, μετά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ από την ομάδα του. Διαβάστε για τα... κατορθώματά του στη χώρα μας όταν ήταν προπονητής του Άρη!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»