Η Καρδίτσα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αγγέλου
i

© Intime

Η Καρδίτσα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αγγέλου

Sportal newsroom 21:53 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 02.01.2023

Η νεοφώτιστη ομάδα της Basket League ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου.

Ήταν γνωστό ότι οι δρόμοι της Καρδίτσας με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου θα χώριζαν. Σας είχε πληροφορήσει για τις εξελίξεις το Sportal. Ο Έλληνας κόουτς πλήρωσε την κακή πορεία της Καρδίτσας στην πρώτη της περιπέτεια στην Basket League και σήμερα, 2/1 η ομάδα του με επίσημη ανακοίνωση τον ευχαρίστησε για τη θητεία του εκεί. 

Οι Θεσσαλοί αναζητούσαν το νέο τους τεχνικό που θα αναλάβει να τους οδηγήσει σε ένα καλύτερο μονοπάτι στην πρώτη τους παρουσία στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, αφού μέχρι στιγμής μετρούν μόλις μια νίκη σε 10 αγώνες. 

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο πληρώνει ο προπονητής και αυτό συνέβη και με τον πολύπειρο Έλληνα κόουτς. 

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας: 

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Αγγέλου. Ευχαριστούμε τον κ. Αγγέλου για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε διαδεχθεί στην πρώην πλέον ομάδα του τον Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος είχε οδηγήσει τους Θεσσαλούς στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.