H Παρτίζαν έσπασε το ρεκόρ των διαρκείας στην Euroleague

Ο κόσμος της Παρτίζαν

i

Sportal/ Alexandar Dimitrijevic

H Παρτίζαν έσπασε το ρεκόρ των διαρκείας στην Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 23:10 - 28.09.2023

Ο κόσμος της Παρτίζαν θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και φέτος, αφού ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε ότι διέθεσε 16.124 εισιτήρια διαρκείας!

Ο κόσμος της Παρτίζαν αγαπάει παθολογικά την ομάδα του, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές. Πλέον, κατέχει και το ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας στην Euroleague.

Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε ότι πούλησε 16.124 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που ουδέποτε έχει εμφανιστεί σε ομάδα της Euroleague.

Η Παρτίζαν φιλοδοξεί φέτος να φτάσει στο Final 4, Κάτι που πέρυσι δεν έγινε εξαιτίας του επεισοδιακού τρίτου αγώνα των playoffs Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν τότε που Πάντερ και Γιουλ ξεκίνησαν έναν καυγά χωρίς προηγούμενο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τελικά να αποβάλλονται κάποιοι εξ' αυτών. Στη συνέχεια η Ρεάλ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό, σηκώνοντας τελικά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Φέτος η Παρτίζαν έχασε σημαντικούς παίκτες όπως ο Λεσόρ, ο Μαντάρ και ο Έξουμ, ωστόσο ενισχύθηκε με τους Πι Τζέι Ντόζιερ, Φρανκ Καμίνσκι και Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα του Βελιγραδίου σε ένα Final 4 και στην προσπάθειά του αυτή ο κόσμος είναι για μια ακόμα φορά στυλοβάτης...

Tags: