Η πρώτη εκτίμηση για τον Σλούκα: Έχει μυϊκό σπασμό, η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος
i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Η πρώτη εκτίμηση για τον Σλούκα: Έχει μυϊκό σπασμό, η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος

Sportal newsroom 00:56 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 28.01.2023

Ο Κώστας Σλούκας έφυγε τραυματίας από το παρκέ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ. Η πρώτη εκτίμηση θέλει τον διεθνή γκαρντ να υποφέρει από μυϊκό σπασμό στη μέση.

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη διάθεση του αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός σε όλο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Αυτό δεν εμπόδισε τους Πειραιώτες να επικρατήσουν με το τελικό 95-89, ωστόσο η ανησυχία για την κατάσταση του διεθνή γκαρντ παρέμενε.

Ο Σλούκας είχε άσχημη πτώση μετά από ένα φάουλ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, συνέχισε για λίγο αλλά εντέλει αναγκάστηκε να φύγει για τα αποδυτήρια. Και δεν επέστρεψε στο ματς, αφού οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεπαν να πιεστεί και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν ήθελε να ρισκάρει μια πιθανή επιδείνωση της υγείας του παίκτη.

Η πρώτη εκτίμηση θέλει τον διεθνή γκαρντ να ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση. Ωστόσο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. 

Άλλωστε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. «Δεν ξέρω πραγματικά, δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους γιατρούς. Ξέρω ότι έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση. Προφανώς θα κάνει αύριο μια μαγνητική, για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού. Ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ας περιμένουμε τις εξετάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και μέσα στο Σάββατο ενδεχομένως να υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση του Σλούκα.