Η ψυχή στην κούλουρη με Αντετοκούνμπο (vid)

Η ψυχή στην κούλουρη με Αντετοκούνμπο (vid)

Sportal newsroom 14:31 - 15.11.2022 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 03.05.2023

Ο «Greek Freak» τρόμαξε κόσμο και κοσμάκι όταν έπεσε στο παρκέ κρατώντας τον αστράγαλό του. Τελικά, σηκώθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα…

Το Μιλγουόκι είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πάλι με τη φανέλα των Μπακς μετά από δύο απουσίες και συνολικά τρεις στα προηγούμενα τέσσερα ματς της ομάδας. 

Τον είδε επίσης να στραβοπατάει άσχημα πάνω στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, αλλά να τη γλυτώνει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε υπήρχαν και κάποια χαμόγελα στο Μιλγουόκι παρά την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της ομάδας (121-106).

Σε μία ανύποπτη και χαλαρή φάση, χωρίς κάποια ιδιαίτερη πίεση ή κάποιο σπρώξιμο ο «Greek Freak» προσγειώθηκε στο παρκέ του Fiserv Forum και όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και τον κοιτούσε στον… αστράγαλο με αγωνία. Ο συμπαίκτης του Τζρου Χόλιντεϊ τραβούσε τα κοτσίδια του, όλοι πάγωσαν, αλλά η αγωνία διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο Γιάννης αν και στην αρχή έδειξε να πονάει, αμέσως σηκώθηκε όρθιος και πάτησε το πόδι του σαν να μην συνέβη τίποτα απολύτως. Κι όλα αυτά στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Τελείωσε το ματς αγωνιζόμενος 30’55’’ έχοντας 27 πόντους και 8 ριμπάουντ. Όχι αρκετά για να νικήσει η ομάδα του, αλλά τι σημασία έχει μία ήττα μπροστά στην υγεία του; Καμία!