Η στιγμή που 21χρονος μπασκετμπολίστας πυροβόλησε και σκότωσε 23χρονη (vids)
i

Ντάριους Μάιλς / Printscreen

Η στιγμή που 21χρονος μπασκετμπολίστας πυροβόλησε και σκότωσε 23χρονη (vids)

Sportal newsroom 11:17 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 17.01.2023

Ο Ντάριους Μάιλς του Αλαμπάμα φέρεται να σκότωσε με πολλαπλούς πυροβολισμούς μια 23χρονη, με το βίντεο ντοκουμέντο να κόβει την ανάσα!

Ο Ντάριους Μάιλς, ένας 21χρονος παίκτης του Αλαμπάμα, συνελήφθη από τις Αρχές στις ΗΠΑ, καθώς φέρεται να σκότωσε με όπλο μια 23χρονη οδηγό, σε δρόμο κοντά στο πανεπιστήμιό του. 

Όπως αναφέρει η αστυνομία, στη 1:45π.μ. τοπική ώρα έγινε καταγγελία για πυροβολισμούς στο δρόμο, με έναν αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει πως άγνωστοι άνοιξαν πυρ μέσα από το αμάξι τους. 

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε πως ο δράστης ήταν ο 21χρονος Ντάριους Μάιλς, ο οποίος και συνελήφθη, με το βίντεο της σύλληψής του να διαρρέει στο διαδίκτυο. 

Το σχετικό βίντεο: 

«Ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη κατηγορία εναντίον του φοιτητή-αθλητή Ντάριους Μάιλς και δεν είναι πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Αλαμπάμα», ανέφερε το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα σε ανακοίνωσή του την Κυριακή.

Οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα μια 23χρονη οδηγό, η οποία καθόταν στο αμάξι της περίπου μισό μίλι μακριά από το πανεπιστήμιο, με ένα άλλο βίντεο να έχει βγει στη δημοσιότητα και να δείχνει τους περαστικούς να τρέχουν για να γλιτώσουν. 

Το βίντεο ντοκουμέντο: 

Μαζί με τον Μάιλς, στους πυροβολισμούς εμπλέκεται ακόμα ένας 20χρονος, όμως στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει συλληφθεί και εκείνος. 

Tags: