Η Καλτσίδου αποχαιρέτησε τους Λάιονς με το πρωτάθλημα

Στέλλα Καλτσίδου

Η Καλτσίδου αποχαιρέτησε τους Λάιονς με το πρωτάθλημα

Sportal newsroom 21:11 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 29.05.2024

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Λόντον Λάιονς η Στέλλα Καλτσίδου επιβεβαίωσε ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Λονδρέζων τη νέα σεζόν!

Μετά την κατάκτηση του Eurocup Women η Στέλλα Καλτσίδου οδήγησε τους Λόντον Λάιονς και στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Οι Λάιονς επικράτησαν των Νιούκαστλ Ιγκλς με 92-65 και στέφθηκαν πρωταθλήτριες στη χώρα τους, σε μια οενριεμένη σεζόν στην οποία πήραν και το τρόπαιο του Eurocup.

Η κόουτς Στέλλα Καλτσίδου είχε μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, η πορεία των Λάιονς σε Αγγλία και Ευρώπη της χάρισε τον τίτλο της προπονήτριας της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία, όμως τα καλά νέα σταματούν εδώ για την ομάδα της Ελληνίδας κόουτς.

Και αυτό επειδή στη συνέντευξη Τύπου, η ίδια επιβεβαίωσε ότι τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο Λονδίνο. Η Στέλλα Καλτσίδου αποχωρεί από τους Λάιονς οι οποίοι θα πρέπει να χτίσουν την επόμενη ημέρα χωρίς την Ελληνίδα στον πάγκο τους:

«Δεν επιστρέψω την επόμενη σεζόν. Νιώθω όμως συναισθηματικά φορτισμένη. Νομίζω ότι όλοι αισθανόμαστε έτσι, γιατί περάσαμε πάρα πολλά όλοι μαζί. Προσωπικά νιώθω ότι αυτή η ομάδα είναι η οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω αυτό, αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχει μια μεγάλη σύνδεση, γιατί έχω δει κάθε πλευρά του εαυτού μου σε αυτά τα κορίτσια.

Νιώθω ότι έχω κερδίσει 12 πολύ πολύ καλές φίλες και είναι σίγουρα δύσκολο να βρίσκεσαι στο τέλος αυτής της διαδρομής. Θα τις παρακολουθώ, όμως. Ξέρουν ότι θα τις υποστηρίζω πάντα. Ελπίζω και εύχομαι να έχω μια ευκαιρία στο μέλλον να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. Αν όχι με όλες, τουλάχιστον με τις περισσότερες εξ αυτών. Κι αυτό θα είναι μεγάλη μου χαρά», τόνισε η κόουτς των πρωταθλητών της Μεγάλης Βρετανίας.

Tags: