Η υπόσχεση δύο φίλων του Ολυμπιακού στον Μπαρτζώκα: Το Περού είναι «ερυθρόλευκο» (pics)

Η υπόσχεση δύο φίλων του Ολυμπιακού στον Μπαρτζώκα: Το Περού είναι «ερυθρόλευκο» (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 14:50 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 04.03.2024

Δύο φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στο Περού και έντυσαν τη χώρα της λατινικής Αμερικής στα χρώματα της ομάδας του Πειραιά!

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Κρήτη, δύο φίλοι της ομάδας πλησίασαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και του ζήτησαν το κύπελλο.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα, ζήτησε ως αντάλλαγμα φωτογραφίες τους από το ταξίδι κι εκείνοι φόρεσαν τα ερυθρόλευκα και έντυσαν το φόντο στα χρώματα της ομάδας του Πειραιά.

Το μαγευτικό Μάτσου Πίτσου είχε κάτι από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά πόζαραν σε ένα από τα πλέον ξακουστά αξιοθέατα του κόσμου με τις φανέλες του Ουόκαπ και του Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός στην ενημέρωσή του, αναφέρει:

Δυο φίλοι του Ολυμπιακού είχαν συναντήσει την "ερυθρόλευκη" αποστολή λίγο πριν "πετάξει" για την Κρήτη, προκειμένου να λάβει μέρος στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και είχαν μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στον οποίο είπαν ότι πάνε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο μακρινό Περού. Μάλιστα, τον ενημέρωσαν πως είχαν μαζί τους φανέλες με τον έφηβο στο στήθος και του ευχήθηκαν να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποσχέθηκε πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και ζήτησε ως... αντάλλαγμα κάποιες “ερυθρόλευκες” φωτογραφίες από το Περού.

Ο Θρύλος το "σήκωσε" στην Κρήτη και οι εκείνοι κράτησαν την υπόσχεσή τους! Εδώ είναι και οι αποδείξεις!