Τελειωμένη θεωρείται η μετακίνηση του Καντζούρη από την Λιμόζ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ
i

© Intime

Τελειωμένη θεωρείται η μετακίνηση του Καντζούρη από την Λιμόζ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Γιώργος Γαβριλάκης 14:07 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 10.01.2024

Ο Ηλίας Καντζούρης αναμένεται άμεσα να αποδεσμευτεί από την Λιμόζ (πριν το επόμενο παιχνίδι της) και να μεταφερθεί από την Γαλλία στο Ισραήλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται η φυγή του κόουτς Ηλία Καντζούρη από τη Λιμόζ και τη Γαλλία γενικότερα με σκοπό να αναλάβει την Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Από την πρώτη στιγμή που από την ομάδα του Ισραήλ αποχώρησε ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς, το όνομα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ συνδέθηκε με τον σύλλογο των Ιεροσολύμων, που έχει ως στόχο της φέτος την κατάκτηση του Basketball Champions League

Τώρα, ήρθε η σειρά γαλλικών δημοσιευμάτων για να επιβεβαιώσουν τα ισραηλινά που είχαν προηγηθεί και να αποκαλύψουν, όχι απλώς την διάθεση του Καντζούρη να αποχωρήσει και να προσανατολιστεί στην Μέση Ανατολή, αλλά την συμφωνία του με τη διοίκηση της Λιμόζ για να ολοκληρωθεί η επιθυμία του. 

Μάλιστα, μέχρι την Κυριακή (14/1) θεωρείται πολύ πιθανό να έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα και είναι δεδομένο πως δεν θα καθίσει στον πάγκο της για το ματς πρωταθλήματος με την Ροάν. Μάλιστα, η Λιμόζ ψάχνει ήδη αντικαταστάτη και ο πιθανότερος για να αναλάβει την θέση του είναι ο Ρομέιν Λερόι.

Το Περιστέρι πάει για την πρόκριση και ο Άρης για την καθιέρωση στην «εξάδα»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

11:10 - 10.01.2024

Το Περιστέρι πάει για την πρόκριση και ο Άρης για την καθιέρωση στην «εξάδα»

Μετά τη νίκη του στην Λιθουανία, το Περιστέρι φιλοξενεί την Ρίτας Βίλνιους (10/1, 19:30) και με νίκη παίρνει ταυτόχρονα και την πρόκριση στους «16» τους Basketball Champions League, ενώ ο Άρης στην Ρουμανία αντιμετωπίζει την Κλουζ (10/1, 19:00) για την 14η αγωνιστική του EuroCup.

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ με τη σειρά της, απλώς περιμένει την αποδέσμευση του Καντζούρη από την Λιμόζ για να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!