Ιωνικός: «Ναυάγησε» του Μάνι Χάρις, στρέφεται σε Τόνι Μίτσελ

Τόνι Μίτσελ

i

Twitter / Cocodrilos de Caracas

Ιωνικός: «Ναυάγησε» του Μάνι Χάρις, στρέφεται σε Τόνι Μίτσελ

Πάρης Τσελεπίδης • 19:02 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ιωνικός Νίκαιας ήθελε συνεργασία με τον Μάνι Χάρις, όμως ο Αμερικανός υπέγραψε στο Ισραήλ και τη Χάποελ Κολόν κι έτσι η ομάδα της Νίκαιας στρέφεται στην περίπτωση του Τόνι Μίτσελ.

Ο Ιωνικός έχε θέσει ως στόχο φέτος την παραμονή του στην Basket League και στην προσπάθεια που κάνει να το πετύχει ψάχνει να βρει παίκτη προκειμένου να ενισχυθεί.

Η πρώτη λύση που είχαν προκρίνει οι Νικαιώτες ήταν αυτή του Μάνι Χάρις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο παίκτης είχε γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος από τη θητεία του στην ΑΕΚ και για αυτό η διοίκηση του Ιωνικού είχε κάνει τις επαφές της προκειμένου να αποσπάσουνε την υπογραφή του.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές θα κατέληγαν σε συμφωνία, όμως η δουλειά χάλασε, αφού μπήκε σφήνα τα τελευταία 24ωρα η ισραηλινή Χάποελ Χολόν η οποία τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αμερικανού σμολ φόργουορντ.

Ο Ιωνικός ωστόσο δεν έχασε χρόνο και έβγαλε μπροστά τις λύσεις που είχε ως back up, καταλήγοντας τελικά στον Τόνι Μίτσελ. Πρόκειται για πάουερ φόργουορντ από τις ΗΠΑ, με ύψος 2.01 που το 2013 ήταν νούμερο 37 στα ντραφτ του ΝΒΑ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Στο ΝΒΑ έκατσε μέχρι το 2014 και έκτοτε αγωνίστηκε δύο σεζόν στη G League, πριν μετακομίσει στο Πουέρτ Ρίκο για την Ατλέτικος Ζερμαίν. Ακολούθησε η Καράκας στη Βενεζουέλα, ενώ στην Ευρώπη ήρθε πρώτη φορά τη σεζόν 2016-2017 για την Μακάμπι Χάιφα. Πλέον έχει επιστρέψει στην Καράκας και όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να κάνει ξανά το υπερατλαντικό ταξίδι, αυτή τη φορά για έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού.