Ιωνικός: Παίζει ο Παρκς με τον Ολυμπιακό και μετά... φεύγει!
i

Τέρελ Παρκς / © Intime

Ιωνικός: Παίζει ο Παρκς με τον Ολυμπιακό και μετά... φεύγει!

Πάρης Τσελεπίδης • 18:39 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

O Τέρελ Παρκς θα αγωνιστεί την Κυριακή (12/02) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ουδέτερο Λαύριο για την Basket League και μετά θα αποχωρήσει τον Ιωνικό, αφού έχει ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει στη Γαλλία και την Προβένς.

Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (12/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ουδέτερο Λαύριο και στο πλαίσιο αυτού αναμένεται να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στη φετινή Basket League, o Τέρελ Παρκς

Ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει συμφωνήσει ήδη μετά το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, να επιστρέψει στην γαλλική Προβένς, δηλαδή την περσινή του ομάδα. Βέβαια και στις τάξεις του Ιωνικού Νικαίας σκεφτόταν εδώ και καιρό να τον αποδεσμεύσει καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με τον Ιωνικό - Με σειρά προτεραιότητας η είσοδος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:00 - 06.02.2023

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με τον Ιωνικό - Με σειρά προτεραιότητας η είσοδος

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τη σειρά προτεραιότητας που θα τηρηθεί στα εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λαυρίου την Κυριακή 12/2.

Ο Παρκς έχει κατά μέσο όρο 6,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ στο εγχώριο πρωτάθλημα και ο Ιωνικός δεν αποκλείεται να επενδύσει σε άλλον παίκτη, καθώς ο στόχος του είναι η παραμονή του στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 4-11 έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τον Απόλλωνα Πατρών (3-12), το Λαύριο (2-12) και την Καρδίτσα (2-13), αλλά τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο ακόμα. Πολύ απλά γιατί απομένουνε ακόμη 7 αγωνιστικές.