Ιωνικός: «Θα συνδράμουμε όπως μας ζητηθεί ώστε να φύγει κάθε σκιά»
i

© Intime

Ιωνικός: «Θα συνδράμουμε όπως μας ζητηθεί ώστε να φύγει κάθε σκιά»

Sportal newsroom 22:28 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 15.01.2023

Μετά τον Κολοσσό Ρόδου και ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση για το μεταξύ τους παιχνίδι για το οποίο η ΕΟΚ κατέθεσε εγγράφως στοιχεία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου αυτός να διερευνήσει αν έχει χειραγωγηθεί.

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε με το εντυπωσιακό 89-48 τον Ιωνικό όμως ο αγώνας έχει πλούσιο τρίτο ημίχρονο, μετά από την απόφαση της ΕΟΚ να στείλει φάκελο με τα στοιχεία του συγκεκριμένου ματς με παραλήπτες τον Αθλητικό Εισαγγελέα κατ’ αρχάς και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) στη συνέχεια. 

H EOK στέλνει φάκελο του αγώνα Κολοσσός-Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:20 - 14.01.2023

H EOK στέλνει φάκελο του αγώνα Κολοσσός-Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να καταθέσει εγγράφως στοιχεία του συγκεκριμένου αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Basket League και η πρώτη δουλειά του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας (16/1) θα είναι η διερεύνησή του.

Οι Ροδίτες το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζήτησαν να χυθεί άμεσα φως ώστε να καθαρίσει η όποια σκιά έχει βαρύνει τον αγώνα, ενώ το βράδυ της ίδια μέρας (15/1) το έκαναν και οι φιλοξενούμενοι: 

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα “Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας”, που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας. 

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του Ιωνικού.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ήδη και τον ΕΣΑΚΕ για την κατάσταση και την πρωτοβουλία της και μάλιστα τη Δευτέρα (16/1) θα κατατεθεί ο φάκελος με σκοπό την επείγουσα διερεύνηση της κατάστασης από τις αρμόδιες αρχές.