Σκέψεις για Σιγάλα στον Ηρακλή!
i

©InTime

Σκέψεις για Σιγάλα στον Ηρακλή!

Γιάννης Πάλλας 17:51 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 07.06.2024

Τον Γιώργο Σιγάλα εξετάζουν στον Ηρακλή για τη θέση του προπονητή

Τη λύση του Γιώργου Σιγάλα μελετούν στον Ηρακλή για την θέση του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη φαίνεται πως είναι μια βασική επιλογή της διοίκησης του «γηραιού» για την θέση του προπονητή τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Σιγάλας τα τελευταία χρόνια έχει θητεύσει στον πάγκο του Κολοσσού και του Άρη συμβάλλοντας στην καλή πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους «κίτρινους» στον μικρό τελικό της Stoiximan Basket League κόντρα στο Περιστέρι bwin.

Πάντως, ο ίδιος φαίνεται πως είναι έτοιμος και από εκ δεξιών που βρίσκεται ως τώρα, να αναλάβει την «μπαγκέτα» και να ηγηθεί μιας ομάδας όπως ο Ηρακλής.

Αποχωρήσεις από τη Μπαρτσελόνα: Επιστροφει στο Βελιγράδι ο Κάλινιτς και στο Μόναχο ο Ντα Σίλβα
EUROLEAGUE

17:16 - 07.06.2024

Αποχωρήσεις από τη Μπαρτσελόνα: Επιστροφει στο Βελιγράδι ο Κάλινιτς και στο Μόναχο ο Ντα Σίλβα

Η απογοητευτική σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί για τη Μπαρτσελόνα, που αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Ο Νίκολα Κάλινιτς αποχωρεί και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Όσκαρ Ντα Σίλβα εγκαταλείπει τη Βαρκελώνη και μεταφέρεται στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να αποσαφηνιστεί η κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο προπονητής.