«Κάνει πίσω η Μακάμπι για Πάντερ, παίρνει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Κέβιν Πάντερ

i

ABA Liga

«Κάνει πίσω η Μακάμπι για Πάντερ, παίρνει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 08:28 - 02.06.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει έχει βγει εκτός κούρσας για τον Κέβιν Πάντερ και ο Παναθηναϊκός παίρνει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει τελειώσει, αλλά ήδη στους «πράσινους» έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. 

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την «πράσινη» ΚΑΕ είναι και ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε εξαιρετική σεζόν με την Παρτίζαν και σε συνδυασμό με το συμβόλαιό του που λήγει φέτος, αρκετές ομάδες θα κάνουν την προσπάθειά τους να τον υπογράψουν. Εκτός από τον Παναθηναϊκό λοιπόν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στους τελικούς

Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στους τελικούς

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για την πρόκριση που πήρε ο Παναθηναϊκός με τη ψυχή στο στόμα και αυτά που θα πρέπει να κάνει η ομάδα του Χρήστου Σερέλη στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό για να μην χάσει με κάτω τα χέρια.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι θα κάνει πίσω και αποσύρει το ενδιαφέρον της. Συγκεκριμένα η αναφορά υποστηρίζει πως η ισραηλινή ομάδα θέλει ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του γκαρντ και κάπως έτσι δεν θα μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί για τον παίκτη της Παρτίζαν.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός παίρνει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 29χρονου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο ακούγεται. Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα από την Ισπανία είχαν κάνει λόγο πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι το φαβορί για τον Πάντερ. 

Μάλιστα είχαν υποστηρίξει πως παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων από την Euroleague, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτησή του. Ενώ την ίδια ώρα η Παρτίζαν θα δώσει τη δική της «μάχη» για να μείνει και του χρόνου στην Euroleague.