Η… πρόσθετη παρέμβαση του Ιτούδη στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Ολυμπιακός ήταν ΚΑΙ συνεχίζει να είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague» (vid)

Δημήτρης Ιτούδης

i

©Intime

Η… πρόσθετη παρέμβαση του Ιτούδη στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Ολυμπιακός ήταν ΚΑΙ συνεχίζει να είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:27 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:30 - 27.04.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ με σκορ 79-68 και ο Δημήτρης Ιτούδης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πήραν το μομέντουμ στην 3η περίοδο, όταν οι Πειραιώτες σημείωσαν πέντε συνεχόμενα τρίποντα. Μάλιστα, ο κόουτς της Φενέρ στις δηλώσεις του στα αγγλικά ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήταν και είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague, ενώ θέλησε να το... διορθώσει και στη μετάφραση, όταν ειπώθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι καλύτεροι της regular season.

Στο ξέσπασμα του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο απέδωσε την ήττα της Φενέρ ο προπονητής της, Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, όμως τα πέντε συνεχόμενα τρίποντα των Πειραιωτών στέρησαν στη Φενέρ την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. 

Μπαρτζώκας: «Σπουδαίος στα σουτ ο Κάνααν, να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια»
EUROLEAGUE

23:55 - 26.04.2023

Μπαρτζώκας: «Σπουδαίος στα σουτ ο Κάνααν, να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, μίλησε τόσο για τη δουλειά της ομάδας, όσο και για τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος στην τρίτη περίοδο ΄σημείωσε 5/6 τρίποντα και ήταν ο game changer του αγώνα.

Αρχικά ο κόουτς της Φενέρ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, κάτι που θέλησε να μεταφράσει επί λεξεί ο ίδιος: «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Ήρθαμε πολύ προετοιμασμένοι θέλοντας να δημιουργήσουμε όσο περισσότερα προβλήματα επιθετικά και αμυντικά. Το κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια, Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης που βρίσκει σκορ με παιχνίδι χωρίς ντρίπλες. Προσπαθήσαμε να τους βγάλουμε από τον τρόπο που αγωνίζονται και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα».

Στη συνέχεια, αποθέωσε τους Κάνααν και Βεζένκοφ: «Κάνααν και Βεζένκοφ έβαλαν μεγάλα σουτ. Πιέσαμε και επιστρέψαμε στο παιχνίδι με 7-0 επί μέρους, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός σε μια περίοδο σκόραρε 26 πόντους, σκόραρε μόνο μια φορά πάνω από 20 πόντους. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ. Μας πλήγωσε που είχαμε πολλά λάθη και λίγα κλεψίματα. Και έτσι χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Δείτε στο 12ο λεπτό τη διόρθωση του κ. Ιτούδη, ο οποίος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός ήταν και είναι η καλύτερη ομάδα: