«Λάκοβιτς αντί για Ιβάνοβιτς τη νέα σεζόν στην Μπασκόνια»

Ντούσκο Ιβάνοβιτς

«Λάκοβιτς αντί για Ιβάνοβιτς τη νέα σεζόν στην Μπασκόνια»

Νίκος Καλαμπάκας 19:58 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Σενάρια από την Ισπανία για αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την Μπασκόνια. Λάκοβιτς ο αντικαταστάτης του!

«Τελειωμένος» είναι από την Μπασκόνια ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως γράφουν στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η σελίδα encestando.es, σε άρθρο της για το μέλλον της Μπασκόνια, αναφέρει ότι ο προπονητής από τη Σερβία κατά 99% δεν θα είναι στον πάγκο των Βάσκων την επόμενη σεζόν, μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την ομάδα αρχικά στα playoffs της Euroleague κι έπειτα σε αυτά της Ισπανίας.

Σε εκτενές του άρθρο για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν και τους μεταγραφικούς στόχους της νέας σεζόν, το Μέσο υπογραμμίζει ότι οι Βάσκοι έχουν καταλήξει και στον αντικαταστάτη του προπονητή τους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάκα Λάκοβιτς. Ο Σλοβένος βρίσκεται στον πάγκο της Γκραν Κανάρια και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν είναι απίθανο να πληρώσει το buy out του προκειμένου να οδηγήσει τη νέα σεζόν την Μπασκόνια ξανά στα playoffs των διοργανώσεων που συμμετέχει.

Χάουαρντ.... 2028 στην Μπασκόνια!
EUROLEAGUE

11:31 - 14.05.2024

Χάουαρντ.... 2028 στην Μπασκόνια!

Η Μπασκόνια ολοκλήρωσε τη σεζόν και χωρίς να χάσει χρόνο προχώρησε στην πιο σημαντική κίνηση για την επόμενη μέρα της, «δένοντας» τον Μάρκους Χάουαρντ με συμβόλαιο έως το 2028.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ακόμα ότι στη νέα ομάδα θα βρίσκεται σίγουρα ο Χάουαρντ που ανανέωσε το συμβόλαιό του, αλλά και οι Μονέκε, Ντιοπ, Ρογκαβόπουλος και Σεντεκέρσκις.

Για τον Μονέκε υπάρχει buy out για το ΝΒΑ, όμως δύσκολα κάποια ομάδα θα τον ζητήσει, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Ισπανών...