Καλάθης: «Αν δώσουν χρόνο στον Ράντονιτς, θα προσφέρει»

Καλάθης: «Αν δώσουν χρόνο στον Ράντονιτς, θα προσφέρει»

Sportal newsroom 15:58 - 22.11.2022 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 24.11.2022

Ο Έλληνας γκαρντ σε δηλώσεις του στο basketnews αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην Euroleague, τονίζοντας ότι ο Ράντονιτς μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους», αρκεί να τον αφήσουν να δουλέψει.

Ο Νικ Καλάθης φέτος εμφανίζεται μεταμορφωμένος, αφού εκτός από τις ικανότητές του στο οργανωτικό κομμάτι, δείχνει μεγάλη βελτίωση και στο σουτ. Ο πρώην γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε και για την εικόνα του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague, τονίζοντας ότι αν δοθεί χρόνος στον Ράντονιτς, τότε θα προσφέρει έργο:

«Νομίζω ότι έπραξαν εξαιρετικά με την πρόσληψη του Ράντονιτς. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και τρέφω μόνο σεβασμό για αυτόν», είπε αρχικά ο play maker της Φενέρ και στη συνέχεια ζήτησε πίστωση χρόνου για τον Σέρβο: «Νομίζω ότι αν του δοθεί χρόνος να στήσει το πρότζεκτ του, θα δούμε έργο ανάλογο με αυτό που έκανε στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να προσφέρει και να χτίσει και νομίζω ότι έκαναν πολύ σωστά που τον υπέγραψαν στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι το ρόστερ της ομάδας είναι καλό και απλά πρέπει να γνωριστούν οι παίκτες καλύτερα μεταξύ τους ώστε να αποδώσει και η ομάδα και να βελτιώνεται συνεχώς».

Για τη δική του φετινή απόδοση, ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε: «Νιώθω αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι ο κόουτς πιστεύει σε εμένα και τις ικανότητές μου και θέλει να σουτάρω όποτε έχω την ευκαιρία. Εύχομαι να συνεχίσω να τους «χτυπάω» και να σουτάρω με την ίδια αυτοπεποίθηση».