Κάνααν για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Είμαστε στην μέση της καταιγίδας, αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Αϊζάια Κάνααν

i

Αϊζάια Κάνααν/©Intime

Κάνααν για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Είμαστε στην μέση της καταιγίδας, αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:08 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 09.11.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν σχολίασε το ματς που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπασκόνια (9/11, 19:15)

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (9/11, 19:15), αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει η ομάδα του Πειραιά από το ξεκίνημα της σεζόν, λόγω των πολλών τραυματισμών. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αϊζάια Κάνααν:

Για το ματς με την Μπασκόνια:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με νέο προπονητή και συνήθως αυτές οι αλλαγές, φέρνουν στην ομάδα ενέργεια, μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

Για τα γκαρντ της Μπασκόνια, τον Μαρίνκοβιτς και τον Χάουαρντ και αν του δίνει κίνητρο να παίξει εναντίον τους:

«Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου ανεξάρτητα το ποιον έχω απέναντι μου. Σίγουρα είναι καλοί σουτέρ και σπουδαίοι παίκτες, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Για τα προβλήματα που έχει περάσει ο Ολυμπιακός:

«Δεν μου φέρνει κάποιο εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει πολλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ξέρω ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Περιμένουμε τους τραυματίες να επιστρέψουν. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε στην μέση της καταιγίδας αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε και όταν επιστρέψουν όλοι θα είμαστε καλύτεροι».

Τι γίνεται με τον Λουκ Σίκμα στον Ολυμπιακό;
SPORTAL ORIGINALS

19:52 - 07.11.2023

Τι γίνεται με τον Λουκ Σίκμα στον Ολυμπιακό;

Ο Λουκ Σίκμα παραμένει εκτός ομαδικού προγράμματος στον Ολυμπιακό, με την κατάστασή του να αποτελεί ερωτηματικό για την συνέχεια, τόσο για το μέλλον του παίκτη, όσο και για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος στις κατοχές ανά παιχνίδι και η Μπασκόνια πρώτη:   

«Πρώτη φορά ακούω αυτό το στατιστικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε την δική μας στρατηγική και θα έχουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε όλους,».