Συγκινητική ανταπόκριση από τον κόσμο στην Καρδίτσα με τα διαρκείας!
i

©InTime

Συγκινητική ανταπόκριση από τον κόσμο στην Καρδίτσα με τα διαρκείας!

Sportal newsroom 19:37 - 09.11.2023

Η Καρδίτσα ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στο γήπεδο της αλλά ο κόσμος σπεύδει να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας

Ακόμη δεν έχει αγωνιστεί εντός έδρας η Καρδίτσα, αλλά ο κόσμος ανταποκρίνεται με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα της διοίκησης για τα εισιτήρια διαρκείας. 

Η Θεσσαλική ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα με το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, ωστόσο οι φίλοι της Καρδίτσας σπεύδουν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια με την αγορά των διαρκείας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο φίλαθλος κόσμος του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι, έχουν δείξει συγκινητική ανταπόκριση στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας όλα αυτά τα χρόνια αλλά ειδικότερα φέτος, μετά το σοβαρό πρόβλημα με τις ζημιές που υπέστη το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου. 

Παρά τη μεγάλη αναμονή και την ανυπομονησία για τον πρώτο εντός έδρας ματς, το φίλαθλο κοινό μας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Καρδίτσα για την Καρδίτσα. Η ώρα για τα δικά μας «αποκαλυπτήρια» πλησιάζει και με εξασφαλισμένο το δικαίωμα ότι κάθε φίλαθλος θα απολαύσει όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο ανανεωμένο και αναβαθμισμένο γήπεδο, η δράση αναμένεται συναρπαστική και εντονότερη!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ήδη η κινητικότητα έχει δημιουργήσει ζήτηση σε όλους τους τομείς του γηπέδου. Ιδιαίτερα για τον τομέα BD, όπου ο φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να ζήσει τον αγώνα ακριβώς πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και να την εμψυχώσει μοναδικά, ζώντας το παιχνίδι στο απόλυτο, απομένουν ακόμη ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις. 

Αυτά τα μηνύματα συμπαράστασης μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League των τελευταίων ετών, όπου τα επερχόμενα συνεχόμενα ματς μπροστά στο φίλαθλο κοινό μας θα διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο και θα αλλάξουν σίγουρα τις ισορροπίες για το μεγάλο μας στόχο!

Οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους, με φυσική παρουσία αποκλειστικά στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Ισόγειο της Σταμούλη 3, τηλ. 24410 75507, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές και 10-1 το πρωί του Σαββάτου). Επίσης, για όσους φιλάθλους το επιθυμούν, είναι δυνατή η ηλεκτρονική αγορά μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster.gr».