Κασελάκης: «Να είναι κίνητρο για κάθε παίκτη να έρθει στο Περιστέρι η πορεία μας»

Λεωνίδας Κασελάκης

i

© Intime

Κασελάκης: «Να είναι κίνητρο για κάθε παίκτη να έρθει στο Περιστέρι η πορεία μας»

Χρήστος Τσάλτας 20:33 - 28.09.2023

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε πως πρέπει να αποτελεί κίνητρο για όλους η πορεία της ομάδας, ώστε να βρεθούν στο Περιστέρι.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Ο αρχηγός του Περιστερίου είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές. Για εμάς είναι επιβράβευση της περσινής προσπάθειας η παρουσία εδώ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δέσουμε σαν σύνολο. Είμαστε νέα ομάδα και είμαστε καλά για την εποχή. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο αυριανό παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Για το γεγονός ότι το Περιστέρι ζόρισε πολύ Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Η επιτυχία της ομάδας φέρνει καλύτερα συμβόλαι για όλους. Μόνο μέσα από την ομαδιική επιτυχία κερδίζεις περισσότερα. Κάποιες στιγμές πρέπει να σκοτώσεις τον εγωισμό σου. Όταν μια ομάδα απειλεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, κάθε ομάδα έχει κίνητρο, αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, η ομάδα να είναι καλύτερη από πέρυσι. Θέλουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα μέσα από τις πορείες μας και να αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες να έρχονται εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει με νέες συνθήκες στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί».