Καστρίτης: «Μας στοίχησε το κακό τέταρτο δεκάλεπτο»

Γιάννης Καστρίτης

i

©Intime

Καστρίτης: «Μας στοίχησε το κακό τέταρτο δεκάλεπτο»

Νίκος Καλαμπάκας 22:57 - 04.10.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη μετά την ήττα της ομάδας του από τη Γκραν Κανάρια για το Eurocup.

Ο Άρης ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Eurocup από την κάτοχο του τροπαίου, Γκραν Κανάρια και ο προπονητής του, Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του για τον αγώνα επισήμανε ότι το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που κόστισε στην ομάδα του.

Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων μίλησε ακόμα για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και για τις απουσίες της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: 

«Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο. Είχαμε πολλά φάουλ σε κάποια σημεία και έπρεπε να αλλάξουμε παιχνίδι. Η ισπανική ομάδα κέρδισε δίκαια και ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική στήριξη. Μας κόστισε το κακό τέταρτο δεκάλεπτο, οπότε και χάσαμε τη διαφορά».

Για τον Καρ: 

«Ο Καρ θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί θα πάρει τον χρόνο του ήταν πολύ δύσκολο και για πιο έμπειρους παίκτες. Είμαστε νέα ομάδα θέλουμε χρόνο. Υπάρχει προσπάθεια και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη: 

«Μέρα θλίψης και πένθους για τον Άρη και όλο το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μία θρυλική μορφή και έχει καταφέρει τα πάντα με τον Άρη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Για τις απουσίες της ομάδας του: 

«Μας έχουν κοστίσει πολύ οι τραυματισμοί και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Η διοργάνωση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά εμείς θα παλέψουμε όσο μπορούμε. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει, είμαι αισιόδοξος».