Καθυστερεί η επιστροφή του Χασάν Μάρτιν
i

© Intime

Καθυστερεί η επιστροφή του Χασάν Μάρτιν

Sportal newsroom 16:35 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 27.01.2023

Ο Αμερικάνος σέντερ είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Ζαλγκίρις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Χωρίς τον Χασάν Μάρτιν θα αγωνιστεί ο Ερυθρός Αστέρας στο ντέρμπι του Βελιγραδίου για την 21η αγωνιστική της Euroleague, κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Αμερικάνος σέντερ είχε τραυματιστεί στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ζαλγκίρις στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο Μάρτιν έχει πρόβλημα στα γόνατά του και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα λείψει για δύο μήνες.

Ωστόσο ο ίδιος έχει κάνει αγώνα δρόμου και όπως φαίνεται η αποκατάστασή του πάει μια χαρά και θα είναι έτοιμος νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.

Σίγουρα πάντως δεν θα αγωιστεί στο σημερινό ντέρμπι, ενώ από τον Αστέρα προκύπτει ότι δύσκολα θα προλάβει και τα δύο παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας, όπου η Παρτιζάν αντιμετωπίζει την Βίρτους και την Αρμάνι Μιλάνο.

Στη φετινή Euroleague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Χασάν Μάρτιν φέτος έχει μέσο όρο 5.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ.

Σύμφωνα με τους Σέρβους η επιστροφή του αναμένεται στις 5 Φεβρουαρίου με την Ιγκογκέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν Μάρτιν αντιμετώπιζε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό πρόβλημα με το γόνατό του. Ο Αμερικάνος σέντερ είχε δημιουργήσει αναστάτωση πέρυσι στην ομάδα του Πειραιά επειδή οι γιατροί του στις ΗΠΑ τον είχαν χειρουργήσει δίχως να πάρουν άδεια από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα ο Μάρτιν είχε κάνει μεγάλο διάστημα να αποθεραπευτεί, γεγονός που είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην αρχή της περσινής σεζόν στου νταμπλούχους Ελλάδας.