Βιονικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Δεν βγήκε δευτερόλεπτο στα 3 τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ!

Βιονικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Δεν βγήκε δευτερόλεπτο στα 3 τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ!

Χρήστος Τσάλτας 23:30 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ όχι απλώς έδειξε την κλάση του στη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά στα 3 τελευταία παιχνίδια έκανε κάτι που βλέπουμε πολύ σπάνια: δεν βγήκε δευτερόλεπτο από το παρκέ.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας και έδειξε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του, ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ τράβηξε όλα τα φώτα επάνω του. Και δικαίως. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη επιπέδου ΝΒΑ, που μπορεί να πάρει μόνος του αγώνα, αλλά και να αλλάξει τις ισορροπίες με την παρουσία του.

Κάτι που έκανε στη διαδικασία των playouts, όπου και βοήθησε τον «δικέφαλο του Βορρά» να βρεθεί στην όγδοη θέση και στον δρόμο του Παναθηναϊκού AKTOR στον πρώτο γύρο των playoffs. Ένα εμπόδιο με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε τεράστια προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του Game 2, όμως λύγισε στην παράταση από το «τριφύλλι» με 96-99, με τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ να καταγράφει μεγαλοπρεπές triple double με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Μάλιστα το αξιοσημείωτο με την περίπτωση του 24χρονου γκαρντ είναι πως στα 3 τελευταία παιχνίδια (με Μαρούσι και τα δύο των playoffs με Παναθηναϊκό AKTOR) δεν βγήκε από το παρκέ, παίζοντας 40, 40 και 45 λεπτά αντίστοιχα στα παιχνίδια αυτά. Σύνολο 125 λεπτά σε 3 αγώνες, χωρίς να μείνει ούτε στιγμή στον πάγκο, παρά μόνο στη διάρκεια τάιμ άουτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν... βιονικός σε αυτό το σύντομο πέρασμά του από τον «δικέφαλο του Βορρά», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.