«Το NBA εξετάζει και πάλι την υπόθεση του Πόρτερ»

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

«Το NBA εξετάζει και πάλι την υπόθεση του Πόρτερ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:18 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 10.07.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ επέστρεψε στο NBA, με τους Κλίπερς να τον κάνουν δικό τους, όμως η έρευνα για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν σταματά, με τη λίγκα να εξετάζει ξανά τα δεδομένα!

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ανακοινώθηκε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και επέστρεψε έτσι το NBA, όμως μαζί με την αγωνιστική επιστροφή του, έχουμε και την επιστροφή των ερευνών για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «The Athletic», Λο Μάρεϊ, οι άνθρωποι της λίγκας θα συνεχίσουν την έρευνα για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που είχε κατηγορηθεί προ μηνών ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και ουσιαστικά τον είχε θέσει εκτός λίγκας.

Θυμίζουμε πως ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας, όταν φέρεται να είχε επιτεθεί στην τότε σύντροφό του, η οποία αργότερα δήλωσε ότι δεν τη χτύπησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να μείνει εκτός λίγκας, με τον δρόμο του να τον φέρνει μέχρι την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο NBA, με τους Κλίπερς να τον υπογράφουν.

Αυτή του η επιστροφή όμως φαίνεται πως έφερε ξανά τον εαυτό του στο μάτι της λίγκας,, η οποία θα συνεχίσει να ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση. Μένει να δούμε το πόρισμα που θα προκείψει από αυτή…