Κινητικότητα και έντονη ζήτηση στα εισιτήρια ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ - Το μήνυμα της ΚΑΕ

Κινητικότητα και έντονη ζήτηση στα εισιτήρια ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ - Το μήνυμα της ΚΑΕ

Χρήστος Τσάλτας 14:09 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 02.01.2024

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2024, απέναντι στον Ολυμπιακό και στις τάξεις των φίλων της Ένωσης η κινητοποίηση είναι έντονη, και το κλειστό των Λιοσίων να ετοιμάζεται να πάρει κιτρινόμαυρο χρώμα.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2024 είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/1) και αντίπαλος της Ένωσης θα είναι ο Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Και η ομάδα δεν ετοιμάζεται μόνο αγωνιστικά υπό τις οδηγίες του κόουτς Ζοάν Πλάθα για τις υποχρεώσεις της, αλλά ασχολείται και με τα οργανωτικά της αναμέτρησης. Μέσα σε αυτά εντάσσεται και το κάλεσμα προς τους φιλάθλους, η έκδοση των εισιτηρίων, αλλά και οι πληροφορίες που αφορούν αυτά.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κυριακή με ΟΣΦΠ 

H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του επετειακού 2024. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, την Κυριακή (07/01, 14:45), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ, και γεγονός είναι, ότι μέχρι στιγμής επικρατεί έντονη κινητικότητα μεταξύ των οπαδών μας. Πρόδηλο είναι, ωστόσο, ότι η μαζική συμμετοχή για ακόμη μία φορά κρίνεται επιβεβλημένη. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ επιτυγχάνουμε τα σπουδαία στην ΑΕΚ. ΟΛΟΙ Άνω Λιόσια. 

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ 

Τρόποι αγοράς: -H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές). 

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ. -Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ. -Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».