Δύσκολα ο Κολοβέρος να προλάβει το Μαρούσι!
i

©InTime

Δύσκολα ο Κολοβέρος να προλάβει το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 19:37 - 14.12.2023

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος ταλαιπωρείται από θλάση και είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα του Κολοσσού με το Μαρούσι

Νοκ άουτ έχει τεθεί τις τελευταίες ημέρες στον Κολοσσό ο Ιωσήφ Κολοβέρος, λόγω μιας θλάσης που τον ταλαιπωρεί και καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με το Μαρούσι (23/12) στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο γκαρντ των «θαλασσί» υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και τρέχει να προλάβει τον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Περιστέρι bwin (30/12) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος μπορεί να απουσιάζει, αλλά στη διάθεση του Κούρο Σεγκούρα έχει τεθεί ο Κώστας Παπαδάκης.

Από κει και πέρα το Σάββατο (16/12) θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα ο Λούκα Μπραΐκοβιτς και ο Άντριου Γκάουντλοκ, προκειμένου να πάρουν μέρος στο All Star Game.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του σέντερ μετά την αποχώρηση του Κωστή Γόντικα, μελετούνται όλες οι περιπτώσεις από την ξένη αγορά, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.